You are here:/, The Wolf Team/New Malvern East Branch

New Malvern East Branch

The WOLF team is very excited to start working in our new Malvern East Studio. Successfully modelled off our Chadstone layout, this is the perfect example of a fast and economical commercial fit out.

Unrecognisable from the original run-down warehouse. This studio conversion has a homely vibe and natural materials throughout creating an inspiring and relaxing workplace. The interior of the building is a mixture of dark and light concrete, steel windows, and custom painted walls complete with a rusted back entrance door and an artisan glass-like finish rendered wall.

Following our philosophy of reusing, recycling and repairing, most of the furniture came from the previous office and reliable second-hand sources. Pre-’70s Eames chairs have been restored for the front meeting table and vintage lights sourced from the Wolf archives.

2019-10-29T15:57:34+11:00